Event

Whisky food pairing (=vol)

We gaan weer whisky proeven. Dit keer inclusief bijpassende gerechten! En, wel op zondagmiddag 9 februari. Aanvang: 15.00 uur
 
In januari 2010 vond de eerste (inmiddels legendarische) whisky avond plaats, dus we zijn al vijftien jaar aan het whisky proeven in ’t Veen. In die jaren hebben we hele leuke proeverijen gedaan met één van de hoogtepunten een food & whisky paring. Hoogste tijd voor Niels en Koen om de samenwerking met chef Bart van Rijn nieuw leven in te blazen. Net als vijf jaar geleden heeft Koen zes mooie whisky’s uit zijn verzameling opgediept, waar Bart zijn creativiteit op kan uitleven. Wat kan je verwachten? Een brede selectie Schotse single malts, gedestilleerd tussen 1975(!) en 2011, die telkens begeleid worden door een bijpassend culinair hoogstandje. Uiteraard voorzien de gastheren je bij elke gang van de nodige informatie, maar krijg je ook voldoende ruimte om met je tafelgenoten van mening te wisselen en, vooral, gezellig te genieten van de mooiste drank/spijscombinaties.
 
De whisky food pairing op 9 februari is vol! Bedankt voor het enthousiasme en hopelijk tot een volgende keer!