Nieuws, vacatures en evenementen

Het laatste nieuws van 't Veen

Op deze pagina vind je het actuele nieuws van Grand Cafe ’t Veen. Er vinden regelmatig gezellige evenementen plaats, zoals het darten en de pubquiz. Maar ook houden we op de hoogte van het laatste nieuws, zoals onze openingstijden. En, tot slot zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mensen voor ons team. 

Intern darts (zomereditie)

Op donderdag 6 juni starten we weer met onze intern darts (zomereditie) voor 14 weken lang. Meld je snel aan om erbij te zijn! Aanvang: 20.00 uur.

Laatste vrijdag: pubquiz

Iedere laatste vrijdag van de maand is het Murphy's Quiz Night! Om 21.00 uur gaan we in teams van 5 personen van start in het café. Meedoen is gratis.

Koningsdag: Jip en Daym!

Op Koningsdag vieren wij ouderwets Koningsdag na de vrijmarkt. En, vanaf 17.00 uur spelen Jip en Daym de sterren van de hemel. Ook de keuken is open.

Wij zijn weer open!

Onze nieuwe website is live! 't Veen is verbouwd en heet vanaf nu Grand Café 't Veen. Een gezellige plek om lekker te borrelen, lunchen of dineren.

Zelfstandig werkend kok

Voor onze keuken zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Ben jij of ken jij onze nieuwe kok? We hopen je snel te begroeten in onze nieuwe keuken.

Medewerker bediening

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar medewerkers in de bediening. Ben of ken jij degene die op zoek naar een leuke baan in een vernieuwd cafe?

10e intern darts

Dinsdag 21 mei is het alweer tijd voor het 10e en laatste interne darttoernooi. Kom gezellig kijken of een borrel doen. Aanvang: 20.00 uur.