Grand Café 't Veen

Genieten van goed eten en speciaalbier

Grand Café ’t Veen is al sinds 1982 een begrip in Roelofarendsveen. Begonnen als Café-Bar Snackbar ’t Veen en tegenwoordig bekend als gezellig bruin café. Centraal gelegen in het dorp of op de fietsroute, met een rustige sfeer vanwege de fijne ligging aan het water.

Na de verbouwing begin 2024 is bier nu nog nadrukkelijker aanwezig in het restaurant, vanwege ’t Veense Brouwhuys dat in het oog springt als je een bezoekje brengt aan Grand Café ’t Veen. Eigenaar en biersommelier Niels Hoogenboom wil zijn passie graag delen met de gasten. Naast de verschillende standaard bieren, zal er dan ook regelmatig een nieuw speciaalbiertje op de tap gekozen kunnen worden. Ook bij de verschillende gerechten van onze menukaart adviseren wij jou uiteraard een bijpassend biertje. En, blader tijdens jou bezoek ook eens door ons biermagazine. 

Naast veel bier, goed eten en een fijne sfeer ben je bij ’t Veen ook welkom voor kleine evenementen, zoals darten en de pubquiz. ’t Veen is geopend van woensdag t/m zondag voor borrel, lunch en diner. Kom jij gezellig bij ons langs? Wij verheugen ons op jouw komst!

 

Nieuws, vacatures en events

Het laatste nieuws

10e intern darts

Dinsdag 21 mei is het alweer tijd voor het 10e en laatste interne darttoernooi. Kom gezellig kijken of een borrel doen. Aanvang: 20.00 uur.