't Veen eten & drinken

071-3314585

info@t-veen.nl
Langeweg 16
Roelofarendsveen

Verbouwing van 't Veen - januari tot half mei

Verbouwingsupdate

Grootse, mooie plannen voor het nieuwe jaar! Er is al een tijdje sprake van, maar vanaf 8 januari 2024 gaat 't Veen verbouwen. De hele benedenverdieping gaat op de schop, om vervolgens omgetoverd te worden tot een grand café met extra aandacht voor speciaalbier vanuit ons Veens Brouwhuys. Medio mei zijn wij weer open, zodat we de zomer weer kunnen draaien met onze nieuwe inrichting! 

Op deze pagina geven we je maandelijks updates, zodat jij kunt zien wat er allemaal gebeurt in en om het gebouw. 

Update 3 - 1 februari - Foto's van de huidige situatie

Het is dat we weten dat hier een voormalig café stond, maar bij het moment van arriveren op de plaats van bestemming is alleen het dak nog intact. Alle wanden zijn gestript en weggehaald, waardoor het dak alleen nog op een aantal palen leunt. De stenen om de muren op te bouwen zijn inmiddels gearriveerd, dus vanaf nu wordt het opbouwen!

                      

                        

Update 2 - 11 januari - We zijn begonnen!

Op maandag 8 januari is Johlex Bouw begonnen met de sloop. Buiten staat een grote container en binnen herken je nú al niet meer terug. De wanden, het plafond en de vloer zijn kaal. Ook de bar in het midden van het café is eruit gesloopt (foto 3), zodat binnenkort begonnen kan worden met de bouw van onze grote centrale bar.

De leidingen en elektriciteit wordt komende weken omgelegd en vanaf daar bouwen we weer op! De ruimte aan de Langeweg-kant is nog steeds geopend om een hapje of drankje bij ons te komen doen. Zien we jou komende drie weken nog? 

                     

Update 1 - 28 december - Goede voornemens en verbouwplannen

Het is zover, de plannen zijn rond! Vanaf 8 januari wordt de bouwcontainer neergezet en begint de aannemer met onze verbouwing tot een heus grand café met extra aandacht voor speciaalbier. Eerst wordt er gewerkt aan de bar en de zaal aan de terraskant. Zo kun je tot zondag 28 januari nog wel bij ons komen borrelen of eten in het café.

Vanaf maandag 29 januari is de benedenverdieping helemaal gesloten om ook het café onder handen te nemen. Wél gaan alle activiteiten op de agenda door! Zo vindt onder andere de pubquiz op de laatste vrijdag van de maand plaats in onze zaal boven. Deze is te bereiken via de trap aan de terraskant van het gebouw. Ook het kaarten en darten gaat gewoon door. Medio mei gaan wij weer open! Vlak voor de zomer staan wij weer te trappelen om jullie te verwelkomen in ons vernieuwde grand café!

Bekijk hieronder alvast wat foto's: