't Veen eten & drinken

071-3314585

info@t-veen.nl
Langeweg 16
Roelofarendsveen

Varen

't Veen eten & drinken is het ideale startpunt voor een ontdekkingstocht door de Veense polder. De uitgezette kanoroute leidt je door smalle slootjes en over prachtige vennen en poelen. Een schitterend stukje natuur midden in de Randstad. 't Veen is ook een pleisterplaats voor hen die de polder met een sloep willen verkennen. De sloepenroute begint en eindigt bij het handbediende sluisje aan de noordwest kant van het Braassemmermeer. Houd er wel rekening mee dat de maximale doorvaarthoogte 1.30m bedraagt. 

Huur een sloep

Wil je een dag onbezorgd met een sloep varen door de Veense polder? Dankzij onze samenwerking met HappyWhale is dat een fluitje van een cent! Via de website huur je direct een 8-persoons elektrische sloep op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt. Na het achterlaten van jouw gegevens en de betaling ontvang je een persoonlijke activatiecode op je mobiele telefoon. Alles wat je dan nog hoeft te doen, is de boot aan onze steiger te activeren en te genieten van een heerlijke dag uit!

Reserveer direct jouw persoonlijke sloep. Dat kan zelfs voor dezelfde dag nog.

Roeiboot of kano

Ook voor het huren van een roeiboot of kano kun je bij 't Veen terecht. Hieronder vind je onze verhuurtarieven.

Tarieven

Roeiboten €5,00 per uur en €17,50 per dag
1-persoons kano            €7,00 per uur en €20,00 per dag
2-persoons kano of canadese kano (3-persoons)  €9,00 per uur en €30,00 per dag 

Meer informatie

Neem contact met ons op via 071-3314585 voor meer informatie over de geweldige tochten die we voor je uit kunnen stippelen. Ook kun je ons bereiken wanneer je meer wilt weten over het huren en de tarieven van onze kano's, kajakken en roeiboten.